Jell-O & Räddningtjänsten

Hade utveckligssamtal kl 7:30 PÅ MORGONEN!!!!!!!!!!!!! och så va det när man hade ställt om klockorna så klockan för mig va bara 5:45 när jag gick upp *damp* men det gick bra iaf, lite trött bara. Och sen så skulle vi ogc ha prov direkt på morgonen fast det gick bra tyckte jag, det va typ bara böja oregelbundna verb på engelska, typ swim, swam, swum.
menmen sen så skulle vår engelska lärare Alexia bjuda oss på ngt amerikanarna brukar äta vid påsk, men hon hade inte hittat det här i sverige så vi fick Jell-O ist, smaken var helt okej, men konsistensen va ju helt konstig, seriöst det typ dallrade i munnen :S fast hon hade hellre velat ha gjort den typiska med Lime smak men hennes mamma som var och hälsade på henne från USA hade glömt den smaken hemma ;P men vi fick apelsin och jordgubbs smak ist.



Sen så efter lunch så skulle vi upp till brandstationen så vi missade typ halva Tyskan *happyface*. sen när vi va på brandstationen så kollade vi på en film som hette Det var inte meningen, där typ 2 killar "råkade" tända eld på en skola, dom typ tände eld på en bussdyna och sen lutade dom den mot sin skola (som då självklart var en träbyggnad) och så sa dom att dom inte visste att den skulle fatta eld, men hallå, hur dum får man vara? eld + träbyggnad = katasrof


Om ni skulle vilja köpa Jell-O så finns dom på discshop.se för 25 kr st.
Jordgubbe
Lime
Persika
Hallon
Det finns också Jell-O pudding
Choklad pudding
Oreo pudding (ni vet domdära oreo cookies?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0